Tuesday, December 1, 2015

Ouds / Gaharu Lucknow, Haruman Memukau


Attar Ouds masih ada. Tinggal tak banyak dah. 



Brother ni peminat ouds. Alhamdulillah puas hati.





Brother sorang ni amik yang botol saiz s. Memang biasanya macamtu la masalahnya. Roller dia tak tahan.



Yang ni saya punya. 10ml. Dekat 5 tahun dah guna. Alhamdulillah jimat. Ouds ni kita guna sikit je. Padan dah.




Gaharu/Ouds Lucknow
Haruman memukau.

Pengalaman sendiri pakai attar ni, Alhamdulillah bau lembut dan sedap.
Ramai yang tegur tanya dapat kat mana.
Mesti Habib atau orang Arab bagi.

Attar ni sangat jimat sebab kita guna sikit je. Nak kata setitis tak juga, suku dari setitis. Sebab dia pekat dan bau nya lembut.

Tapi sebelum pakai attar, saya bebaskan dulu bau badan dengan Magic Blue, Deodorant semulajadi.
Kalau tak, nanti bau masam, kepam badan tu akan terlindung dengan bau attar.

Testimoni sahabat. Abaikan yang pecah tu. Terjatuh katanya.


whatsApp syahir 

Atau terus hubungi


#swkelate #attar #ouds #magicblue



2 comments:

Saat lsmail said...

Sebotol berapa boh

Syahir said...

Boleh whatsApp saya di 01119915484 atau mesej di 0139829885